Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Шарън Осбърн разкрива истинската причина защо е получила цялата тази пластична хирургия

Едно от нещата, които обичаме най-много за Шарън Озбърн, е нейното поведение, което не само означава добра телевизия, но и позволява на феновете й да се чувстват като те могат да се отнасят към нея. Въпреки холивудската тенденция на A-listers да пазят тишина за процедурите и леченията, които получават, за да поддържат перфектната си кожа и да се справят с физиката, Osbourne не играе по "правилата".

На 65-годишна възраст, тя е била по-вокална от всякога за своите естетически подобрения, които включват всичко - от минимално инвазивни лечения като Botox и лазери до хирургически процедури като фейслифт, повдигане на ръка и крака, корем на корема след стомашен байпас, и гърдата намаляване и повдигане.

Също може да харесате: Това е това, което наистина харесва да планирате тайно назначение за пластична хирургия на знаменитост

И сега, тя казва на света защо е направила всичко. - Правя това за себе си. Прекарах години като Оомпа Лоомпа. Не го правя, за да си намеря мъж. Правя го заради мен - каза Озбърн. Дейли Мейл.

Освежаващо е да видиш знаменитост да предприеме откровен подход и да се справиш с работата, която са свършили. В крайна сметка, всички знаем какво се случва зад кулисите, така че малко по-честност в индустрията ще бъде хубаво.