Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

5-те най-добри съвета за грим за Reddit

Лесно е да се изгубите сред различните нишки на Reddit, особено ако сте обсебени от красотата. От драматични картини за трансформация на грижа за кожата до някои сериозно прохладни, под-радарни тенденции, Reddit е едно от най-добрите места, за да вземете странни (но полезни!) Съвети за красота. За щастие за нас, един потребител на Reddit реши да започне нишка, в която хората изброяват най-добрите грим-трикове, които са научили от уебсайта, което ни спестява от необходимостта да се ровим в стотици страници за добри съвети. По-долу сме затворили пет от най-добрите съвети за грим, открити на Reddit:

Можете също така да харесате: 8 нови осветителни тела, които ви накарат да сияете на всеки бюджет

Затоплете спиралата, преди да я нанесете. „Загрявам спиралата си, като я поставям в джоба си или сутиена“, казва Reddit. "[Това] особено добре работи за по-дебели формули."

Направете си грим за очите, преди да изгладите основата. „Направете си сенки за очи преди основа, така че да не зацапате основата или да се справите с изпаренията”, обяснява потребителската памет.

Нанесете маркер преди вашето руж. "Преди да изчервявам, подчертавам, за да предотвратя ивицата от блясък", казва той. "[Той] помага за смесването на всичко."

Не нанасяйте грим веднага след като се грижите за кожата си. „Изчаквам 15 минути след като приложа грижата си за грижа за кожата, за да увелича дълголетието на грима си”, казва vvarden_, добавяйки, че също така предотвратява подхлъзване или размазване на грима.

Нанесете прах с влажна гъба вместо с четка. "Използвайте влажна гъба за красота, за да приложите прахове", обяснява създателят на нишката Reddit, речта на потребителя345. Този хакер гарантира, че ще избегнете този поглед при прилагане на грим на базата на прах.

Гледай видеото: Hothumid weather: hot weather clothing tips to survive the heat ǀ Justine Leconte (Януари 2020).