Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Това е най-голямата тенденция за сянка на очите за есента

Това е официално: Време е да хвърлите летните си златни сенки и да опитате нещо малко по-различно за бързо приближаващото се по-студено време - и с други, имаме предвид лилавите пигменти. Защо питаш? Оказва се, че тенденцията на цвят на сенките за очи за падане не е обичайните тонове, които виждаме през тези свежи месеци, а по-скоро смелост лилав оттенък. Всъщност, както е посочено от блясък, пурпурен сенки за очи е нагоре на Pinterest с 52 процента този сезон, което е доста голям скок за смела сянка.

Можете също така да харесате: 4 грешки в грима, които причиняват засенчване на очите

За щастие има много начини да се носи светлият цвят. Независимо дали искате смело изплащане или фин цвят, лилавото може да бъде едновременно многофункционално и ласкателно. За някои от любимите ни лилаво вдъхновение на сянка вижте по-долу:За щастие, на пазара има и много нови лилави сенки, така че ако искате да обновите чантата си за красота, и Lassstar в Lilac ($ 18) и Marc Jacobs O! Mega Eyeshadow в Plum Shimmer ($ 29) са страхотни възможности за дълготрайно износване и устойчивост на гънки.


Въпреки това, грим в крайна сметка трябва да бъде забавно. Така че, независимо дали изпробвате тази закачлива тенденция или го пропуснете изцяло, зависи изцяло от вас. Но ако решите да го опитате, не забравяйте да прочетете тези грими за очите и не. Ще се радвате, че ни повярвахте.

Гледай видеото: Психовойна 2010 пълна версия с бълг. субтитри (Октомври 2019).