Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Необичайното устройство за грижа за кожата, което ви дава остри скули

Освен ако не сте естествено благословени с ултра дефинирани скули като Кейт Мос, Дженифър Лопес или Анджелина Джоли, вероятно вече сте се опитали да подобрите структурата на костите си, използвайки няколко контурни трика тук и там. Докато гримът очевидно може да направи чудеса за подобряване на костната структура, това не е само опция, която имате, когато става въпрос за заточване на функциите ви.

Можете също така да харесате: Има нова игла безгласна гладка лекари са Clamoring над

Въведете: Nu Skin Facial Spa ($ 480), домашно устройство, което използва микроструйна технология за стимулиране и тонизиране на кожата. Необходими са само 10 минути работа на устройството по извивките на лицето ви, за да може микротокът да контурира и стимулира кожата ви за цялостен подобрен външен вид. След като завърши цялостното третиране на лицето, се разкрива по-стегната и по-силно изглеждаща кожа.

Така че, ако скулите, които поп са това, което искате, опитайте устройство, което използва микроструми, за да ви даде това допълнително удоволствие. Не само кожата ви ще изглежда по-жизнена след това, но също така ще получите и търсената контурна визия, която обикновено се постига само с грим. Говорете за печеливша!