Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

4 Реални жени споделят здравословните навици, които са им помогнали да загубят 20+ паунда

Независимо дали искате да загубите тези последните пет килограма или пълен 50, загуба на тегло не е лесно подвиг. Често, хората избират за прекомерни тренировки и луди диети, за да се приспособят бързо, но за съжаление това не винаги работи (и обикновено води до колебания в теглото на йойо). И така, потърсихме четири жени, които намериха начин да се отърват от големи паунда чрез промянатехният начин на живот е малко по-време - не е необходимо пост или тренировка.

Може да ви хареса и: 8 така наречени "здрави" храни Диетолозите никога не биха се хранели

Дона, 56 години

Как да започнем с малките си големи резултати:"Не съм поставял ограничение във времето за себе си", потвърждава Дона, която е използвала наблюдателите на теглото като своя диета. "Бях в това за дълги разстояния и осъзнах, че това ще отнеме известно време, така че просто позволих да се случи с естествена скорост." Не само, че Donna потвърждава, че поддържането на ежедневните ви очаквания е реалистично, но тя също казва, че също така е от решаващо значение да се намали някаква слабост, ако броят на скалата не отблъсква всяка седмица. "Няколко седмици щях да загубя три килограма и няколко седмици щях да спечеля половин килограм или две, но винаги държах окото на крайния резултат и просто продължих."

Как тя използва съблекалнята като мотивация: "Няма по-добро чувство от това да влезеш в съблекалнята, да се опитваш да се обличаш и да харесаш всичко - пропуснах го толкова много години," казва Дона. - Но сега смених почти всеки елемент в гардероба си и изхвърлих всичките си стари дрехи, защото няма връщане назад. Признавайки колко по-добре се чувства всеки ден. "Няма повече болки в коляното и много по-малко болки в гърба", добавя тя. "Всеки един аспект от живота ми е бил засегнат от загубата на тегло и признаването, че ме държи всеки ден."

Таня, средата на 30-те: Загубени 25 лири

Нейният трик за здравословно хранене през цялата седмица:Като майка на четири деца и жена, която иска да загуби теглото си след бременността, Таня разработи нова рутина, за която знаеше, че може да се придържа към нея. "Винаги правя приготвяне на храна в неделя, така че имам здравословни закуски и храна на ръка в хладилника, за да вземем и да отида с натоварения си график", обяснява тя.

Как е превърнала залата в безопасно място: - Разработването на всеки ден е моя терапия, моето лекарство за здрав разум, ако искаш - това е моето време - казва тя. "Време е да изчистите главата ми, да се изтласкам на следващото ниво, да се освободите от стреса, да станете по-здрави и да станете по-годни, а сега, като майка, времето за мен е станало още по-важно за мен." разгледайте тренировките като част от грижата за себе си и самолюбието, а не монотонна работа, е лесен начин да се уверите, че ще продължите да се връщате, така че мислете за това като за ден, който можете да посветите само на себе си (колко рядко можете да посветите на себе си е това?!).

Яел, 31: Изгубени 37 лири

Как тя подла упражнения, без да удря фитнес: "Ходя навсякъде, където мога", казва Яел. „Зададох си цел от минимум 6 000 стъпки, които трябва да прекарам един ден извън времето си във фитнеса - и станах леко обсебен от приложението„ Здраве “на моя iPhone, което използвам, за да проверя ако съм достигнал дневната си цел. "

Как намалява калориите в Happy Hour:Докато обичам един добър щастлив час, наистина ограничавам количеството алкохол, който пия, казва тя. - Ще пия от време на време за специални поводи, но ще питам за зехтин в бар и ще се преструвам, че в него има водка.

Оливия, 24: Изгубени 20 лири

Как тя прави всяко хранене по-здравословно: „Съветът ми за намаляване на теглото с номер едно би трябвало винаги да прави едно подобрение на това, което сте„ използвали ”за ядене за всяко хранене, било то по-малки порции, избягване на пържени храни или пропускане на десерт“, обяснява Оливия. Много по-малко обезсърчаващо е просто да се промени един нещо на вашата чиния, а не да преработите цялата си диета, и дали я забелязвате в началото или не, тези малки промени в храната бързо правят голяма разлика по отношение на цялостното ви здраве.

Съветът й за приоритизиране на калориите:„И напуснах сода, която винаги съм обичала, но предпочитам да ям калории, отколкото да ги пия”, казва Оливия. „За мен диетата не трябва да бъде прекалено ограничителна, защото храната е прекалено добра, за да не си позволи да я притежаваш.” Не е изненадващо, че умереността е от ключово значение и приоритизирането на калориите, които искате да направите, може да доведе до по-здравословен избор.

Също може да харесате: Тази диетична мазнина се нарича Аткинс 2.0

Гледай видеото: Процъфтяване Thrive 2011 - Бг субтитри (Август 2019).