Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Изненадващият "продукт" Габриел Юниън я нарича "най-добрата анти-стареща тайна"

Нека си го кажем, че Габриел Юниън не е остаряла от времето, в което е била нейната роля Донеси го през 1999 г. - как е на 44 години ?! Иконата на красотата във всеки смисъл на думата, само въпрос на време е, преди актрисата да пусне собствена продуктова линия и да направи това. Въведете Flawless, 10-парче колекция от грижа за косата за жени с текстурирани нишки, което е нещо, което Union казва, че липсва на пазара. Говорихме със звездата, за да разберем какво я е повлияло, за да създаде марката, нейните съвети за запазване на младежкия вид и мотивацията й да остане във форма - и не, това не е нейният съпруг.

Можете също така да харесате: Как 7 знаменитости над 40 поддържат най-доброто си тяло някога

За какво я вдъхнови да създаде Безупречно… “Бях вдъхновен от собствените си преживявания, както и от тези на други жени с текстурирана коса, с която съм работил. Събуждаш се в 5 ч. И отиваш на работа, за да направиш едно от най-бляскавите работни места. на планетата, и там може да има и фризьори, които знаят как да работят с текстурирана коса, така че когато сте готови и накрая да имате момент да блесне, просто се чувствате и изглеждате ядки… и това се случи с аз и други хора, които познавам, отново и отново.

Така че, създадох линия, която исках и имах нужда - исках да имам всички продукти, които обичах на едно място. Не казвам, че там няма чудесни продукти за текстурирани коси (има такива), но трябва да отидете на хиляда различни места, за да ги намерите всички, и никой от тях не е срещнал всичко от моите нужди. Текстурираната коса се нуждае от влага, влага, влага, така че аз добавих три-масло-арган, авокадо и марула, което не бях виждал на пазара, за всички продукти, за да ги направя невероятно грижа и овлажняване.

Бях собствена лабораторна плъх за тестване на продуктите, но също така погледнах към моите costars в шоуто [BET's Да бъдеш Мери Джейн] за обратна връзка, за да се уверите, че маслата, които се абсорбират добре в косата ми, работят и върху други видове текстурирани коси. Мисля, че има много хора като мен, които искат по-големи, по-лоши, по-добри и аз чувствам, че съм го създал тук.

На това, което тя приписва на нейния вечен поглед… t— Смешно е, защото когато бях по-млад, никой не би си помислил, че ако имаш мазна кожа, ще са добри гени - щеше да си мислиш, че това ще бъде проклятие, подобно на ух. -Зона от майка ми, но мазната кожа наистина е като балсамираща течност - това ме държи да изглеждам много по-млада, но ми се отдава, че получавам прах на земята по цял ден всеки ден, защото имам мазна кожа Въпреки това, предполагам, че може да се каже, че ме е запазил добре запазен през годините.

Друго нещо, което е в началото на 30-те или в средата на 30-те години, започнах да пия галон вода всеки ден, което е далеч най-добрата анти-старееща тайна. Тя трябва да бъде написана на банери, които летят по небето. Това е най-евтиният и най-добрия продукт за красота, и това е най-доброто за моята коса, кожа и нокти. Той също така ми дава малко място за разбъркване, ако избера да не съм на строга диета актриса. Всъщност мога да бъда човешко същество и да ям задушен свински котлет със сос и плънка и няколко коктейла, защото, ако имам вода, то просто продължава да се движи. Помага при храносмилането и помага при поддържане на теглото. Аз също добавям лимон, лайм и краставица във водата си всеки ден и се чувствам като в спа център, но наистина съм на работа. "

На какво я мотивира да живее здравословен начин на живот… „Като кариера, която насърчава списанията и блоговете да обгръщат мазнините и стрелките си към нея, наистина е най-вдъхновяващото нещо, което ме държи да живея по-здравословен начин на живот. Може би си мислите, че идването от семейство с анамнеза за диабет и сърдечни заболявания може да е вдъхновение, което ме държи в съзнание за здравето, или ако имам съпруг, който е на 10 години по-млад и професионален спортист и изглежда, че е буквално изваян от Шоколад, но не. Хванат е на плажа и има някакъв задник, който обгръща мазнините ми и привлича стрелка към него - това ме държи мотивиран. И тогава има хора, които казват, че игнорират мразените, но понякога просто не могат и ако тези ненавистни хора ме държат здрави, добре, тогава те са служили за цел, която предполагам.

Ако живеете в района на Маями или ще бъдете там тази седмица, се отправете към ULTA Beauty в търговски център Kendallgate, за да се срещнете с актрисата и да научите повече за новата й колекция за грижа за косата. (Сряда, 3 май, първите 200 клиенти, закупили два безупречни продукта на това място, ще получат ваучер за посрещане на звездата в магазина в неделя, 7 май).

Гледай видеото: Изненадващият ефект от благославянето на Израел (Октомври 2019).