Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Това At-Home Dermaplaning устройство е официално най-популярният инструмент за грижа за кожата Sephora

Sephora наскоро обяви най-новата си поредица от най-популярните си продукти и според данните изглежда, че гурута за грижа за кожата има повече от просто Clarisonic седнал на суетите си днес. Известен с него (затова много известни гримьори разчитат на това да подготвят кожата на своите клиенти, преди да се сблъскат с червения килим), Dermaflash ($ 189), домашен дермапланиращ инструмент, е номер едно от най-продаваните устройства за красота на Sephora.com (данни от март 2017 г.).

Можете също така да харесате: Лесната за използване многозадачност за отстраняване на косата на лице, която наистина работи

Ползите от dermaplaning надхвърлят премахването на праскова: Всяко третиране ексфолира на ниво, което четките и ексфолианти не могат да достигнат и премахнат мъртвите кожни клетки, които създават тъп и румен тен. Резултатът е гладка, сияйна кожа, по-лесно (и по-бързо) приложение за грим, както и способността на вашите продукти да потънат в кожата по-дълбоко от всякога (което означава, че тяхната ефикасност също нараства!). Ако все още не сте пробвали култово-любимото устройство, препоръчваме ви да си купите едно за себе си, преди да се продаде напълно в Sephora.