Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Този прах ще замени текстура, сухия шампоан и лак за коса

Всяка жена има прическа или грим, което ги кара да се чувстват най-добре - за мен, това са хлабави къдрици и някакъв бронзатор. Но не мога да бъда единственият, който минава през безброй бутилки с продукти за коса, надявайки се, че човек най-накрая ще добави дълготраен обем и живот на моите тънки и относително прави нишки, за да направя изгледа по-драматичен и не толкова плосък. От покриването ми къдрици в различни текстуриращи спрейове да ги spritzing с най-добрите hairsprays в бизнеса, нищо не се опитах да достави забележимо тяло (особено в корените) за повече от половин час и тя изглеждаше като ми отиде до стил никога няма да бъде толкова обемни за мен, колкото и за моя Facebook филм, докато една неочаквана формула напълно промени играта.

Можете също така да харесате: 12 нови стартиращи от Sephora, които най-накрая го чувстват като пролет

Никога не бих си помислил, че прахът може да достави повече обем, текстура и прах, отколкото може да има спрей, но новия Swept Up Powder Spray ($ 42) на Oribe напълно ме доказа. Лесната за употреба, безпроблемна помпа за пръскане разпръсква прахообразната светлина като въздух върху корените, за да създаде височина и песъчинки, без каквато и да е теглото или маслото, както обикновено. Всъщност, прахът абсорбира излишното масло в скалпа, като действа като сух шампоан, където се нуждаете и от най-голяма абсорбция. Формулата доставя сериозна сила на захващане (трудно ми е дори да прокарам пръстите си през косата на следващия ден, след като спя на нея!) Можете да се почувствате веднага и да използвате скорбяла от тапиока, алое вера, хидролизирана киноа, семена от баобаб и екстракт от плод (богати на витамини A, D, E и F), за да добавят обем при контакт, докато укрепват, хидратират и предпазват нишките от счупване и UV увреждане.

Просто насочете и застреляйте, където искате да добавите тялото и подобрите текстурата - той е проектиран да бъде фокусиран върху корена за секси, "просто дразни" ефект, който сериозно продължава цял ден, но когато се използва по цялата дължина на вашите нишки, добавя същия песъчинки, обем и задържане, които очаквате само от три различни спрея (плюс няколко докосвания) за най-уверения си стил.

Гледай видеото: DIY Edible School Supplies (Август 2019).