Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Тайните на красотата на Марая Кери са изненадващо не толкова дива-иш, колкото бихте очаквали

Когато става въпрос за знаменитости, които са над върха, Марая Кери взема тортата. Тя се къпе в диаманти, изработва в шнурове и носи кожи и рокли без причина, освен защото просто иска. Така че не е изненадващо, че Мими (псевдонимът, която си е дала преди няколко години) звънна в неятата рожден ден - или "годишнина", тъй като тя обича да се позовава на рождени дни - само преди дни с някакво ястие от най-добре пазените тайни за красота. В съвършена мода на Мария тя се разкрива мода за това, което я държи да изглежда добре.

Можете също така да харесате: Новата линия за грим на Mariah Carey дебютира много скоро

Добрата светлина е по-важна, отколкото можеш да мислиш Горещи светлини на сцени и бледи в сравнение с обичайното осветление, което Кери беше създала в своя апартамент в Ню Йорк, пълно с вградено осветление, полилеи и свещи. Тя казва, че осветлението над главата е злоупотребяващо и тя не обича суровата светлина, често искайки от ездачите си да излъчат лампа или клип, за да не се налага да бъде изложена на неприятна светлина.

Къдрава кралица С глава на естествено къдрава коса, обратно в деня, когато Кари разклати косата си естествена почти през цялото време. Но тя казва, че къдриците й от 90-те години правят трудно да се пее и че тя често се подиграва. Косата й може би е руса и перфектно подстригана днес, но всъщност не е имала балсам, нито пък знае как да се разресва. Днес, когато тя трябва да направи косата си от нулата, казва, че го поддържа естествено.

По-малко е повече с грим Една грим елемент, който Кейри мрази: спирала. Всъщност тя не го харесва толкова много, че казва, че никога не я носи, и когато един гримьор се опитва да я сложи на нея, тя го хвърля в пристъп. Но когато става въпрос за фалшиви мигли, това е съвсем друга история. И вземете това: Тя казва, че ако носите много грим, имате много грим, за да излезете, така че тя се опитва да носи възможно най-малко грим, така че тя не трябва да изпарява лицето си, за да получи всичко изключен.

Въглехидратите са не, не, ключът към поддържането на тялото й да изглежда добре, тъй като тя се приближава до 50 е да яде норвежка сьомга и каперси - това е всичко. Тя казва, че се опитва да яде само протеини и никога не салата преди фотосесия, защото я надува. По отношение на тренировките - тя веднъж се е изкачила по стълбищник по телевизията, облечена в мини рокля и токчета от шлиц - тя го съхранява до часови разходки и 45 минути плуване няколко пъти седмично.

Гледай видеото: Горещи срещи със Сани Алекса: Покъртителен разказ за системния побой и волята да продължиш на (Октомври 2019).