Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Драматични снимки показват как една жена изпусна 6 размера на роклята… Като загуби 2 паунда

Fit мама Adrienne Osuna сподели драматично преди и след снимка на своя Instagram, показвайки си тонизирана, суха тяло. Гледайки снимката, човек би предположил, че след това се дължи на драматична загуба на тегло, но количеството на теглото, което всъщност е загубило, е само два килограма.

Вие също може да харесате: Фитнес Fads Треньор желае да спрете да вярвате

Този пост, който сега има над 11 000 харесвания, още веднъж доказва колко незначителни са цифрите в мащаба, когато става въпрос за здраве и имидж на тялото. И това не е само образът, който доказва тази драматична разлика - мама от четирима обяснява в поста как 2 кг. взе я от размер 16 до размер 10.

"Наистина искам жените да знаят, че мащабът не трябва да бъде единственият фактор, който те вземат предвид", каза Осуна на хората. „Те трябва да правят измервания и снимки и да се основават на това как се чувстват и гледат. Свободата от мащаба е толкова освободителна! ”В нейния пост в Instagram тя признава колко е благодарна, че най-накрая е спряла да я оставя да чете от нея. "Надявам се да видите как скалата намалява", пише тя. - Но ако не е, то е добре! Сложете го в перспектива и СТОП, като оставите мащаба да ви изхвърли. "

Осуна отбелязва, че скалата не се колебае много поради мускулите, които тя получаваше. Когато се опитваше да отслабне преди, тя била обсебена от кардио и диета. Но след като веднъж намали кардиото си до два дни в седмицата и започна да се фокусира върху вдигането на тежести, което тя прави четири дни в седмицата, тя видя истинска разлика.

Може също да харесате: Едно упражнение, което е получило тялото на танцьорката на Ема за Ла Ла Ланд

Въпреки че не е задължително да диета, Осуна се справяше с прекъсвания, не яде от 19 часа. всеки ден до 11:00 ч. (с изключение на сутрешно кафе със сметана).

Когато разговаряше с Хората, тя обясни как приятелите и семейството й продължават да й казват колко е велика, но не вярваше. - Непрекъснато казвах: - Искам! Мащабът не се е преместил! ”Едва когато дрехите спряха да прилягат и тя сравняваше картините, тя осъзнаваше каква разлика правят новите й тренировки. - Разбрах какво се случва и ме подхрани. Това също ме накара да искам да споделя с други дами, че мащабът не е крайният фактор за успеха ви. "

Гледай видеото: Dragnet: Big Cab Big Slip Big Try Big Little Mother (Октомври 2019).