Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Goldie Hawn просто спечели златните глобуси с този възраждащ поглед

Лесно е да забравите колко са старите ни любими знаменитости, особено след като - благодарение на пластичната хирургия и удивителните процедури за грижа за кожата - са склонни да изглеждат доста години по-млади от реалната им възраст. Е, макар това със сигурност да е в случая с много известни лица, които украсяват телевизионните екрани, никой не го изтръгва като Goldie Hawn.

Можете също така да харесате: Златните глобуси на Сара Джесика Парк е фалшива пост на риби опашка така честен

На 71-годишна възраст, Хонн присъства на 74-те награди "Златен глобус" в черна рокля на рамото, а кафявото опушено око и косата й попаднаха в парче, за да покажат младото си деколте. Голди, която беше водеща с наградата грабна Costar, Ейми Шумер, явно изглеждаше поне десетилетие по-млада от реалната си възраст, докато вървеше по червения килим.

Въпреки това, Hawn със сигурност не се страхуваше да покаже на феновете си, че е отнела малко помощ за нейната трансформация, публикувайки изображение чрез Instagram, за да дебютира поглед отпред на сцената, за да я създаде. Знаменитост фризьор Riawna Капри и гримьор Джоуи Маалуф се събират около Hawn в кадър, тъй като тя подготвя за Златен глобус, хумористично ни показва, че тя има малко помощ с нея поглед, преди да се отправят към червения килим.

Изненадващо, вдъхновението зад изгледа дойде от самата Голди. "Искам тази перфектна коса за вана," Капри разкрива, че Голди е поискала чрез Instagram, като се позовава на разхлабената му парче кок.

Предстоящият филм на Goldie Hawn, грабна, ще бъде издаден на 12 май 2017 година.

Гледай видеото: Life at 30,000 feet. Richard Branson (Януари 2020).