Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Анти-стареещият трифект, който може да забравите за справяне

Когато става въпрос за стареенето на лицето, ние сме толкова усъвършенствани в третирането на линии и бръчки, които понякога забравяме, че има цял набор от „други“ фактори, които могат да допринесат и за остаряването. За да сте сигурни, че удряте всички признаци на стареене, не забравяйте тези трима виновници:

Сила на звука
Да не правят нещата напълно объркващи, но мазнините по лицето могат да имат както положителен, така и отрицателен ефект върху лицето ви. „Загубата на обем се появява като дефлация в предсказуеми модели: горните външни бузи, в носната основа на линиите на усмивката (назолабиален триъгълник), пред челюстите (предсърцевият) и храмовете”, казва пластичният хирург на Лас Вегас Goesel Anson , MD, добавяйки, че всичко това се случва независимо от теглото. „Повишаването на теглото подчертава вече пълните площи, придавайки квадратна визия на долната част на лицето. За да се влошат нещата, увеличаването на теглото и загубите ще увеличат разхлабването като възраст на кожата. ”Загубата на обем трябва да се третира с добавяне на обем. Инжекционните пълнители показват отлични резултати за подобряване на контурните и сенчестите нередности. Автоложната мазнина също е съображение, но изисква по-дълъг престой.

Вие също може да харесате: Едно нещо, което никой не ви казва за отслабване

текстура
Времето, генетиката, излагането на слънце, пушенето и хормоналния статус са само някои от факторите, които влияят върху текстурата и еластичността на кожата. „Най-простият начин да помогнете е да спрете пушенето и да използвате слънцезащитни продукти. Всеки трябва да се възползва от кремовете за локално приложение с хидратиращи агенти, антиоксиданти, ретиноли и много други съставки, които могат да помогнат за поддържане на здравето на кожата и подобряване на вече увредената кожа. Ако сте в състояние да го направите още една стъпка, химическият пилинг, дълбокото ексфолиране и микроигленето са отличен избор. Различни лазери за пигментация, счупени кръвоносни съдове и текстура могат допълнително да подобрят външния вид на кожата, ”казва д-р Ансън.

разпуснатост
Наред с дефлацията, която е резултат от загуба на обем, с възрастта се наблюдава увеличена разхлабеност на кожата. Д-р Ансън отбелязва, че пълнителите могат драстично да подобрят загубата на обем и могат да „камуфлират“ излишната кожа, ако не са тежки. - Нехирургичните лечения като радиочестотата и фокусирания ултразвук имат някакъв ефект. Значителният кожен излишък изисква хирургично затягане с фейслифт, мини-фейслифт, врат, вдигане на лопатки и др. Автоложният трансфер на мазнини може да осигури постоянно, но променливо подобрение. "