Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Тези коктейли за доставка са най-добрият приятел на жената

Аз съм тип на момиче от всяка сутрин. Това е начина, по който започвам деня си и това ме кара да се чувствам добре, знаейки, че получавам мега доза хранителни вещества - моят преход е спанак, банан, ягода, ленено семе и протеинов прах, но обичам да го смесвам от времето към времето.

Въпреки това, определено има онези дни, когато се събуждам на грешната страна на леглото и осъзнавам, че нямам зрели банани и трябва да се съглася с някакъв сорт, който знам, че вероятно не е много полезен за мен , В тези сутрин е направена предварително направена, но здравословна закуска. И ако сте зает мама, вероятно ще обичате нещо такова. Ами добра новина, тя съществува. Въведете: Ежедневна реколта, готова за смесица компания, която доставя стоките директно до входната ви врата.

Можете също така да харесате: Какво супермодел Адриана Лима пие всяко утро за плосък корем

Когато видях вкусовата гама на марката, скочих от възможността да го пробвам. Те имат наистина уникални смеси - някои от моите любими са диня / краставица, какао / авокадо и ананас / matcha-направени от замразени, 98-процентни органични съставки, които имат невероятен вкус. Daily Harvest казва, че "внася замразено гърло" и че плодовете и зеленчуците му са "замразени" след като са били подбрани в пикова зрялост, за да поддържат хранителна плътност без добавяне на консерванти или захар. Също така оценявам, че всички съставки са изброени на всяка чаша, така че да знаете точно какво ядете, и никой от тях не е "загадъчни съставки", за които не знаете или не можете да се произнасяте.

Снимката по-долу ви дава вътрешен поглед (това е вкусът на Ягода / Праскова) в моя домашен опит. Контейнерите са достатъчно малки, за да се поместят във вашия фризер, без да добавят прекалено голямо количество, а процесът е прост: изхвърлете съдържанието в смесителя и добавете бадемово мляко, кокосова вода или каквато и да е течност, която предпочитате (използвах обикновен бадемово мляко), далеч. Толкова е лесно и много вкусно. Единствената забележка, която ще добавя, е, че една сутрин съдържанието беше толкова замразено, че те бяха малко трудно да се измъкнат от чашата, така че аз просто го оставих да се разтопи, докато бях под душа и след това ги изпразних в блендера след това беше перфектен.

Доставките идват в абонаментни планове от шест, 12 или 24 шейкове, в зависимост от това колко дни всяка седмица / месец искате (средната цена за един ласкател е $ 7). Можете да персонализирате своя избор, за да получите точно това, което искате, така че никога да не ви омръзне да пиете едно и също нещо пет дни в седмицата.

Гледай видеото: Внимание храна! Как НЕ трябва да се храним! (Януари 2020).