Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Kylie Jenner Tweets Отговор на фенове, които я призовават за Boob Job

Всяка жена има дни, когато се чувства малко „по-малко” или малко „по-малко”, и в зависимост от времето на месеца, „повече” може напълно да промени облика ви. Представете си, че трябва да обяснявате на външния свят всеки път, когато тялото ви изглежда различно. Според Кайли Дженър това са тези нормални месечни промени, които идват с "това време на месеца", които са отговорни за нейния по-пълноценен бюст, а не за пластична хирургия.

Можете също така да харесате: Ким Кардашиан признава, че врязванията

За да бъдем честни, 19-годишната звезда на реалността не е непозната да отрича и след това да се справя с козметични подобрения, така че когато нейните последователи от Snapchat забелязаха, че гърдите на старлетката изглеждаха много по-големи, публичните спекулации за пластична хирургия веднага станаха.

Някои от феновете се обърнаха към Twitter, за да я попитат директно за евентуална работа със сирене, а Дженър бързо сложи кибош на цялото нещо с поредица от туитове. "TMI, но това е времето на месеца", пише Дженър. "Те скоро ще се сринат и това ще бъде тъжен тъжен ден."

Един туит не беше достатъчен, за да потуши спекулациите с вентилатори. По-рано през седмицата Дженър отсъстваше от Snapchat. Един почитател пише: „@KylieJenner everyones [sic] казва, че си си направи цици, когато сте били MIA на модула.“ На което Jenner отговори с покана да провери лично, „Искаш ли да ги чувстваш, за да потвърдиш?“

Това не е първият път, когато звездата е отговорила на спекулации за пластична хирургия за гърдите си. Само миналата година Дженър свали същите слухове, разкривайки на нейното приложение тайната си за по-пълноценен бюст. Тя се присъединява към тайния сутиен на бомбата на Виктория, за да й даде незабавна работа. - Ясно е, че е като 10 пъти по-голям - няма контур, няма нищо - каза тя. - Това е пълнеж. Мисля, че това прави вашата гърда изглежда страхотно и момиче. Това е то. Няма гръдни импланти. Няма операция. Нищо. Това е невероятно. Така че, ако вие искате този поглед, ето моята тайна.