Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Най-новата гола палитра на Urban Decay може да бъде най-добрата

В света на палитрата за грим никой не създава замислени, силно желани, аз-да-да-имам-то доста като хората в Urban Decay. Всичко започна с оригиналната си палитра NAKED ($ 54). От там видяхме много повторения на оригиналния комплект, които едва можем да следим с всички тях. Но едно нещо сигурно - всеки път, когато се въвежда нова серия, ние сме толкова развълнувани за това и знаем, че просто трябва да го имаме. Цветовете са толкова гъвкави, че формулировките продължават толкова гладко и са идеално изградени, а опциите, които можете да създадете, са почти безкрайни.

Можете също така харесва: Този прост грим трик изглежда като Snapchat филтър на лицето си

След последните няколко издания си мислехме, че няма да видим друг член на NAKED семейството за малко време, но грешихме. Въведете: NAKED Ultimate Basics ($ 55). Първата изцяло матова палитра за сенки от марката (която от години се изискваше от отдадените на Urban Decay), 12-те нови неутрални сенки варират в тон от готино до топло - има един деми-матов нюанс за осветяване, а останалите са верни матовите формулировки - и цветовете са може би най-гъвкавите, защото работят буквално за всеки тон на кожата, който може да си представите.

И точно както всички останали палитри в колекцията NAKED, вие получавате и двойната четка за смесване, която прави прилагането на сенките толкова лесно. Знаем, че тази палитра ще бъде на тежка ротация.

Гледай видеото: SCP-093 Red Sea Object. Euclid class. portal extradimensional artifact stone scp (Август 2019).