Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Тайната съставка, която се бори със стреса

Има много клинични доказателства, че количеството магнезий в типичната северноамериканска диета е недостатъчно, за да отговори на дневните нужди (350-450 мг) и се е превърнало в по-голямо предизвикателство през последните 20 години. Страшната статистика: Някои цифри докладват, че 80% от населението е с дефицит в този магически минерал. Огромен проблем за здравето, като се има предвид, че магнезият е необходим в 800 биохимични реакции в организма - и също играе много важна роля в борбата срещу стреса, защото повишените нива на кортизол са свързани с дефицит на магнезий.

Добрата новина: Според Шарлин Флориан, главен творчески директор на Kerstin Florian International, има много клинични доказателства, които показват, че един от начините да се помогне за повишаване на нивата на магнезий е чрез продукти за красота.

Може да ви хареса и: 8 стъпки към перфектната баня

Решението: „Най-добрият начин да се гарантира правилното ниво е да се тества и да се вземе добавка, но трансдермално приложение с магнезиев лосион, масло или минерална уелнес вана, също може да помогне“, казва тя. "Препоръчвам накисване за 20 минути на ден, всеки ден, във водата на температурата на тялото." , По мое мнение, най-лесният начин да го направите е чрез релаксираща солна баня Epsom. "

Можете също така да харесате: Какво е солевата терапия?

Как работи: Къпането в чисти и натурални минерални соли е традиция, която културите са практикували по целия свят в продължение на хиляди години. - Потърсете най-качествените соли, които можете да намерите - казва Флориан. „Минералните вани работят трансдермално чрез проникване в кожата. Смята се, че някои от минералните соли и микроелементите проникват в системата. Никой не знае точния път, но изследванията подкрепят цялостното подобряване на благосъстоянието от къпане в качествени минерални води и горещи извори. "

Гледай видеото: Моделът Биляна Йотовска се доверява на терапията Хидрафейшъл (Октомври 2019).