Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Гуинет Полтроу споделя съвет за грижа за кожата, който никога не сте чували преди

Снимка / Goop.com

В реалния живот, Гуинет Палтроу изглежда точно като това, което бихте очаквали от луксозния медиен магнат, разположен в Лос Ийст Сайд, който първо е поставил макробиотичната диета на картата и е изобретил собствената си фраза за развод. Тя е величествена, лъчезарна, проницателна, добре изречена и излъчва някакво съзнание за нея, което се отразява в нейната ултра-стегната компания Goop. Ежедневната лъжичка за закуска съдържа минимум 11 съставки, включително тези с имена като "ашваганда", "хо шуу уу" и "кордицепс".

Но не я съди прекалено бързо. Тя е топла, не е студена. Тя е небрежна и спокойна, а да не говорим, наистина добра в правенето на селфи. Плюс това, тя е страстна за здравето на жените и уелнес, което е довело до развитието на нейната първа линия за грижа за кожата, Goop Beauty. Ето, разговаряхме със звездата над нейната 11-компонентна закуска, за да получим още десет и открихме още няколко изненади по пътя.

На нейния любим продукт в Goop Beauty
Gwyneth Paltrow: Ексфолиращият Instant Facial, който използвам всеки ден. Искам да кажа, мисля, че това, за което казва, че трябва да го използвате само два или три пъти седмично, но аз го използвам всяка вечер, защото съм стар и имам нужда от регенерация. Но това е невероятен продукт, който е наистина ефективен. Той просто носи свежа кожа на повърхността и се чувствате наистина чисти и дебели.

Можете също така да харесате: 9 Продукти за красота Знаменитости всъщност използват

Какво развива Goop я научи за грижа за кожата
GP: Научих толкова много; Искам да кажа, че не знаех нищо наистина. Мисля, че най-важното, което научих, е колко е шокиращо; как продуктите, които съм използвал през целия си живот, са пълни с химикали и канцерогени и пластмаси. Това наистина ме подбуди - колкото повече научих за него, толкова повече се ангажирах да дам на хората изборът да имат луксозен кожен продукт, който е чист. Освен това научих много за чистите съставки и какво можете да използвате вместо силикони и парабени и кои консерванти можете да използвате, които няма да ви дадат рак или нещо подобно.

Как Goop красота се различава от сок красота
Г. П .: Мисля за тях като две напълно отделни неща. Работих в тясно сътрудничество със Juice и те са невероятна компания и ние създадохме тази невероятна линия на органичен грим. Но за мен това е първият продукт на Goop. Разбира се, ние си партнирахме с Juice и силно разчитахме на техния екип, но чувствам, че това е първият продукт, който родих и мисля, че е много луксозно. Не мисля, че там е органична линия, която да се чувства така луксозно и ефективно, и има наистина добра цена за органичен продукт, който е толкова трудоемко създаден.

Защо няма SPF в нейните продукти (все пак)
GP: Аз лично не харесвам продуктите за грижа за кожата с SPF. Обичам да го прилагам в края. Също така, SPF е наистина труден продукт, който трябва да се направи чисто. Можете да го направите с минерали, но аз не исках да се смесвам. Мисля, че вероятно ще го направим с SPF и това е само защото това е нещо, от което жените наистина се нуждаят. Но тези първи продукти, които наистина правех за себе си, и аз лично не харесвам SPF в овлажнител.

Нейният съвет за грижа за кожата никога не е чувал преди
В: Общото добро здраве и хидратация са наистина важни. Понякога не поглъщаме добре водата, затова поставям хималайска сол във вода, за да помогна на тялото ми да се абсорбира.

Можете също така да харесате: 67% от хората вярват, че това са продуктите за красота (но те са грешни)

Какво иска да се случи с индустрията за красота
Г.П .: Бих искал да има общо законодателство и мисля, че е от онези случаи на големи предприятия, които използват клиентите си за крайната им цел и наистина ги излагат на риск.

Колкото повече знаете за това, толкова по-лошо се чувствате за него, особено защото имам дъщеря и тя е обсебена от грим и продукти. Обича тези ПИНКи мъгли от Виктория. Иска ми се те да регулират това, което е в тях, защото говорите за момичета преди пуберсанти, космат и пост-косматни, които са очаровани от всички тези неща и са пълни с неща, които нарушават хормоните им и са наистина токсични и тежки метали. които са наистина трудно да се отделят от тялото и че се забъркват с други функции.

Наистина е доста сериозно и мисля, че потребителят сега започва все повече да осъзнава. Това е движение, насочено към потребителите. Всъщност наскоро просто се свързах с Даян Фейнщайн, нашия сенатор от Калифорния. Тя въвежда „Бил за чистата красота“, така че ще я подкрепя в това и се надявам, че хората ще започнат да го възприемат по-сериозно.

На каква мама тя наистина е
GP: Оставих дъщеря си да експериментира и й позволих да купува неща, които иска да купи, но аз много й говоря за продуктите и за това, което се съдържа в тях. Понякога има значение, когато й кажа и понякога не.

Наскоро тя поръча 180 палитри за сенки от Китай, буквално като $ 1.89 и аз бях като, не знам какво да кажа за това. Не мога да си представя какво има в този продукт. Но в същото време й позволявах да почувства собствената си автономност. Това е баланс. Никога не съм била тази майка, която няма в себе си златната рибка и ореоса, защото тогава знам, че когато имат свобода, това е всичко, което ще ядат. Вярвам, че не сте толкова строги, че да създавате тази сбита страст. Но е трудно и ми се иска [индустрията за красота] да е по-регулирана, така че не би трябвало да се тревожа за това до степен, която правя. Но също така искам тя да почувства, че това е нейният живот и това е нейният процес.

Гледай видеото: 1051-3 Be Forgiving and Merciful, Multi-subtitles (Януари 2020).