Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Защо знаменитости са луди за криотерапия

Какво общо имат Дженифър Анистън, Джесика Алба и Деми Мур (освен три от най-горещите жени в Холивуд)? Всички те са почитатели на Криотерапията, вид уелнес лечение, което включва подлагане на замръзване на ниски температури, за да се извлече цял набор от ползи за здравето и красотата. Знаейки, че тези знаменитости са на борда, ние веднага пожелахме да научим повече. Тук управителният директор на Cryohealthcare Емилия Кюне ни дава сова.

"Криотерапията за цялото тяло (WBC) е лечебна при изключително ниски температури", казва Кюне. - На гръцки Cryo означава „студено“. И така, как работи? Вие излагате тялото си на ултра-ниски температури (между 200 и 240 градуса под нулата) в криосауната в продължение на две до три минути - ръцете и краката ви са защитени с ръкавици, чорапи и чехли, а също и защита на ушите и устата.

„Тази модалност е използвана за първи път в Япония през 1978 г. за лечение на ревматоиден артрит“, казва Кюне. „Съвсем наскоро, проучвания, проведени в Европа през последните две десетилетия, са установили WBC като мощно лечение за възпалителни заболявания и наранявания. Всеки клиент изпитва различен резултат, независимо дали това е облекчаване на болката, възстановяване, промени в настроението, по-добър сън, подобряване на различни състояния на кожата или загуба на тегло (някои клиенти са изгорили 500-800 калории по време на едно лечение).

Но какво ще кажете за ползите за красотата? Kuehne казва WBC е огромен режим за красота за тези, които знаят, като много известни личности и търсещи красота, които избират да "замразяват" често. "Късата експозиция на изключително ниски температури насърчава производството на колаген от главата до петите, както и стягане на кожата." Но е важно да се отбележи, че тези твърдения все още не са оценени от FDA.

За оптимални резултати е препоръчително да направите 10 сесии, всяка от които започва от $ 65, а пакетните цени са достъпни (цените варират в зависимост от съоръжението).

Гледай видеото: Ксения Бородина омолодилась в криокамере (Януари 2020).