Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Четирите цветни коректора за коректор, които трябва да знаете

Независимо дали се занимавате с бледа кожа или с някаква синя недостатъчност, тези коригиращи трикове сте покрили.

Отивам в зелено
Ако страдате от случайни недостатъци или червени петна по лицето, ключът е да отидете зелено. Зеленият коректор противодейства на зачервяването. Поставете точка върху пъпката преди да я смесите с кожата си. Изхвърлете го с прозрачен прах и готово! Тя изчезва. Можете също да използвате този трик, ако страдате от розацея.

Опитайте това: Dermablend Smooth Indulgence Reds Concealer, $ 20

Mellow Yellow
Ако кожата под очите ви е естествено тъмна или страдате от липса на сън и тъмните кръгове, които произтичат от нея, нанесете жълт коректор. Жълтата противодейства на мрака, създавайки балансиран външен вид, който крие кръговете.

Опитайте това: Maybelline Ню Йорк покрива стик коректор в жълто, $ 4

Пурпурна сила
Ако кожата ви изглежда ненатрапчива и жълто, лилав коректор е начинът да отидете. Приложете го като спот лечение, за да прикриете мръсни жълти петна, или да го смесите в цялото лице, за да се борите с ярък вид и подмладете кожата си за по-сияен блясък.

Опитайте следното: Pür Minerals Коригиращ грунд и хидратен баланс, $ 31

Облечете се
Ако използвате коректор в комбинация с фундамент, изберете нюанс на коректор, който е малко по-лек. Това ще помогне дори да се изчистят всякакви несъвършенства в кожата ви и ще ви дадат по-контурен, дефиниран вид.

Гледай видеото: How language shapes the way we think. Lera Boroditsky (Октомври 2019).