Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Как да отслабвам без опит

Пътуването със загуба на тегло може да бъде объркващо. Един ден въглехидратите са добри и на следващия ден те са лоши. Един ден маслото е вашият враг, а следващият е най-добрият ви приятел. Това е безкраен път на обрати, който сякаш продължава вечно. Ами дами, ние сме тук, за да направим нещата по-прости за вас. Ето няколко начина да отслабнете, без дори да се опитвате.

Яжте само по време на 12-часов период
Вероятно сте имали подъл подозрения, че късната ви закуска е лоша, но сега науката го е доказала. В ново проучване от Вестник на клетъчния метаболизъмИзследователите са открили, че мишките, които се хранят само по време на период от 12 часа, в сравнение с мишките, които ядат, когато пожелаят, са много по-здрави и физически годни от последните, въпреки че са консумирали същото количество калории като цяло.

Яжте закуски със същото количество калории като вашата цел тегло
"Хората най-често преяждат закуските си," казва сертифицираният борд диетолог и основателят на Ню Йорк. Това е много лесно нещо, което казвам на клиентите си. "

Яжте въглехидрати след тренировка
Ако имате желание за макаронени изделия, най-добре е да я изядете, след като сте го направили. „Кръвта ви се движи, сърцето ви изпомпва и все още изгаряте калории поне за един час, така че е най-доброто време да се отдадете“, казва треньорът на BeFiT Скот Херман. „Също така много хора нямат цели или целта им е крайната цел. Тя ще ви държи мотивирани да имате малки цели и да се погрижите за тези цели, като завършване на тренировка и за ядене.

Направете Вашите тренировки по-ефективни
Вместо да прекарвате един час на бягаща пътека, направете тренировките си по-ефективни. "Когато сте на бягаща пътека, вие работите по издръжливостта си, но всъщност не разрушавате никаква мускулна тъкан. Това е разрушаването и възстановяването на мускулната тъкан, която изгаря калориите", казва Херман. тренирайте за 10 до 15 минути, докато правите кръгове, които тренират мускулите си, казва той.

Гледай видеото: Моят опит с Madal Bal - сироп за пречистване, отслабване и подмладяване (Януари 2020).