Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Трябва ли да пиете слънцезащитните си продукти?

Може ли бъдещето на слънцезащитата да бъде намерено в напитка, а не в лосион или крем? Източниците казват, че слънцезащитните продукти могат да променят начина, по който всички ние предпазваме кожата си в бъдеще. Enter: Осмоза хармонизиран воден UV неутрализатор, нова порода защита от слънцето, която може да се промени само за всичко, което знаете, когато става въпрос за предотвратяване на щетите от слънцето.

Досега единственият ефективен начин за предпазване на кожата от слънцето беше слънцезащитния крем. Но сега, тази нетоксична формула, която не съдържа химикали, използва пречистена вода и вибрационни вълни, които компанията твърди, „изолирайте точните честоти, необходими за да се предпазите от UV лъчи.“ С други думи, водата съдържа специални честоти, които всъщност са отмени UVA и UVB лъчите (като типичните слънцезащитни продукти), точно както работят шумозаглушаващи слушалки.

За разлика от традиционните слънцезащитни продукти, които се нанасят директно върху кожата, втриват се и след това се нанасят отново на всеки няколко часа, сместа с дестилирана вода и вибрационна честота е предназначена да се приема един час преди излизането на слънце. Просто пийте между две и три милилитра от осмозната вода с две унции обикновена вода на всеки четири часа, докато сте навън. Така работи ли? Първите клинични проучвания, проведени от марката, показват обещаващи резултати. Но за да сте по-безопасни, препоръчваме удвояване с любимия си актуален слънцезащитен крем, ако ще сте навън за известно време. $ 30, osmosisskincare.com

Гледай видеото: Хубава кожа през лятото! (Януари 2020).