Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Многозадачен невидим грим

Обичам ярко червило точно толкова, колкото и следващото момиче, но не съм почитател на неприятната изненада, която ме чака в огледалото след дълъг ден в офиса. Ако сте нещо като мен, Mirabella Cosmetics е чул вика ви.

Mirabella в Усъвършенстване на Lip Definer ($ 20) е молив за устни, базиран на пчелен восък, който ясно определя вашите устни и създава предпазна бариера, така че любимият ви цвят на устните да остане поставен без кървене или перо. Този молив изглежда бял, но продължава ясно, така че е безопасно да се използва с всеки цвят на червило, което имате. Да, прочетете го правилно! Най-накрая можете да се успокоите за неуморно търсене на този лайнер за устни, който да съответства на цвета на червилото за нощта. Дори по-добре, този дефинитор за устни е зареден с омекотяващи вещества, така че се плъзга гладко и запазва влагата почти като действащ балсам за устни, за да подготви устните ви преди да приложите.

Можете да очертаете устните си с този молив или да ги използвате върху цялата си устна като основа за вашия цвят на устните, ако търсите допълнителна защита и по-дълго носене. Така или иначе, този лайнер ще ви предпази от този досаден пръстен около устните, когато цветът на устните ви избледнее.

Всички красиви формули, които обичат кожата на Мирабела, не съдържат парабен, без талк и без глутен. Mirabella Cosmetics е най-известен със своите качествени формули на минерална основа и широк спектър от нюанси, които се виждат в останалата част от тяхната колекция от грими. Обичам линията Цветен прозрачен цвят на устните в Playful ($ 22), ярка фуксия, за забавен, но изискан вид, който няма да кърви.

Знам, звучи прекалено добре, за да е истина. Но след като я изпробвах, пълен с ярко розова устна, аз съм тук, за да ви кажа, че току-що сте намерили последния молив за устни, който някога ще ви е необходим.

Гледай видеото: Suspense: The Lodger (Октомври 2019).