Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Зап Вашият път към съвършената поза

Факт е, че милиони американци прекарват часове, седейки на бюрото си, надвесени над компютрите си. И докато има награди, свързани със славянето на бюрото ви, има и недостатъци като лоша поза. С толкова много мисли, не е изненадващо, че забравяме да се изправим. Една нова притурка е на сцената, за да ни напомни да държим главата и раменете си назад.

Най- LUMOback ($ 149) е устройство за наблюдение на стойката, което носите около долната част на гърба, което се свързва с приложение на вашия iPhone, iPad или iPod Touch. Сензорите в устройството измерват наклона на таза, за да насочат тялото ви към правилната поза. Второто, когато се наведете, наклоните напред или назад или прехвърлите тежестта си твърде далеч в едната страна, устройството (което ви е пристегнато като колан) ще вибрира нежно, за да ви напомни да коригирате стойката си. Това е като вашия личен треньор на стойката.

На телефона или таблета приложението проследява напредъка ви, за да ви помогне да разберете по-добре навиците си и да измерите напредъка си с течение на времето. Той също така проследява стъпките ви, колко седите и стоите през целия ден и дори вашите спящи позиции!

Гледай видеото: How great leaders inspire action. Simon Sinek (Октомври 2019).