Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Три храни, които намаляват целулита

Жените, които имат мазнини по телата си, вероятно имат упорит целулит. Ето защо се казва, че 90 процента от нас съдържат тъмните, грозни, досадни неща, които никога, никога не изглежда да изчезнат. Това е генетично и следователно не е изцяло наша вина. Чувствам се по-добре? Да, ние също не. Така че какво трябва да прави жената, която обича полата?

Наистина, най-добрият естествен начин да се отървете от целулита е да намалите общата телесна мазнина чрез упражнения и диета. И докато няма магически хапчета или скрита тайна за най-добрия и лесен начин да се отървете от целулита, има определени храни, за които се казва, че го намаляват.

Автор на Продуктите за красота Detox Кимбърли Снайдър казва, че има „храни за красота“, които спомагат за намаляване на целулита и ви осигуряват бикини. Ето какво да започнете:

Овесени крупиТова са овесени ядки. Те са разтворими и неразтворими фибри, което ги прави супер пълнеж. Те също така няма да ни напълнят с кръвната ни захар. Едно проучване показа, че консумацията на цели овесове подобрява тези метаболитни промени, които могат да намалят наддаването на тегло и по този начин да намалят бъдещия целулит.

Кориандър
Не само, че е вкусна в гуакамоле, но е и чудесно средство за почистване на тялото. Тя помага за премахване на тежки метали от тялото (наричани още хелати), които събират и изхвърлят мастните клетки в тялото ви. Когато почистите тези тежки метали, мастните ви клетки могат да функционират нормално, намалявайки целулита.

цитрусов
Портокалите, лимоните и грейпфрутите са с високо съдържание на витамин С, който възстановява и ремонтира кожен колаген. Целият колаген предотвратява видимостта на целулита.

Прочетете повече за лечението на целулита, за да сложите край на бучките за добро.

Гледай видеото: 3 ЕФЕКТИВНИ НАЧИНА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА У ДОМА (Август 2019).