Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

Имате ли нужда от пълнители или хирургия?

Инжекционните препарати, пълнителите и хирургичните операции имат своето място. И така, откъде знаеш кога да преминеш от оператори и пълнители към операция или обратно? Вашият лекар може да предложи пълнители или инжекционни препарати с или след операция за поддържане на по-млад вид и възстановяване на младостта.

Кога да изберете пълнители
„Когато има първоначално изражение на лицето, особено в бузите, е необходим пълнител. Той помага "замазката" на тези линии и бръчки и е добър вариант, когато няма хлабава кожа ", казва Троя, Минесота, пластичен хирург Tony Youn, MD.

Кога да изберете хирургия
Според Ла Джола, Калифорния, пластмасовият хирург Робърт Сингър, MD, ако инжекционните и пълнителите ви оставят да изглеждате подпухнали, подути или „тежки“, те може и да не вършат работата. "Те са чудесни за добавяне на обем и пълнене в линиите, но не могат да поправят хлабава кожа като операцията", казва той.

Всяка част от лицето остарява с различна скорост, поради което трябва да се стремите към промени, когато се появят. "Трябва да бъдете избирателен по отношение на това, което сте направили и когато го правите", казва Енгълууд, Ню Джърси, лицевият пластичен хирург, д-р Джефри Тобиас. „Ако се фокусирате само върху очите си, а не върху веждите или горните бузи, операциите ви могат да ви направят лоша услуга. Вие не искате раздяла между една характеристика и друга, ”казва той. „Адресирането на всяка функция в точното време - когато промените са забележими - позволява на лицето да застарява като цяло”, казва д-р Юн.

Гледай видеото: Баси и Здравословното What the Health 2017 (Август 2019).