Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Една жена тайно записва нейната хирургия и открива нещо ужасяващо

Когато Етел Велик реши да се подложи на операция, за да има фиксирана херния, тя, за разлика от повечето хора, които се подлагат на операция, реши да скрие малък рекордер в косата си. Причината: тя имаше съмнения относно лекаря, който извършва операцията и не се чувстваше комфортно с него, но застраховката й имаше ограничения за това кой може да избере да извърши операцията. Оказа се, че предпазката й е права. След процедурата тя слуша слушалката и чува ужасни коментари за нея от нейния хирург и от персонала му, като я нарича „шепа“ и казва: „Тя имаше някои изборни думи за нас в клиниката, когато не бяхме резервирали на касетата беше и сестра, която се шегуваше с пъпа й, а хирургът казваше, че се е чувствал зле за мъжа си. Великден взе във Фейсбук и осъди, че нейният хирург я е третирал зле.

След операцията, Великден преживява пронизващи болки при всяко хранене. Когато тя попита лекаря си каква е причината, той каза: "Кой си мислиш, че си? Трябва да чакаш точно като всички останали."

Можете също така да харесате: Как 15 жени доказват, че никога не трябва да се доверявате на думата на доктора по това нещо

Великден каза на Yahoo !, „Когато лежиш там и тези хора те разкриха и им се довериш и те говорят така, това е лоша ситуация. Дадох ми въпроси за самоуважение.

В момента Пасха няма никакви планове да заведе дело, а вместо това е поел в социалните медии, за да сподели своя опит.

В крайна сметка: Ако имате лошо чувство за вашия хирург, доверете се на червата си и направете домашното. Шансовете са, че можете да си спестите много болка и болка.

Гледай видеото: Age of the Hybrids Timothy Alberino Justen Faull Josh Peck Gonz Shimura - Multi Language (Януари 2020).